تورهای ارزان قیمت خارجی در کرج

خرید اینترنتی تور ارزان و لحظه آخری ترکیه.تایلند.ویتنام.گرجستان.بلیط ارزان قیمت سیستمی و چارتری .ویزا و بیمه مسافرتی

تورهای ارزان قیمت خارجی در کرج

خرید اینترنتی تور ارزان و لحظه آخری ترکیه.تایلند.ویتنام.گرجستان.بلیط ارزان قیمت سیستمی و چارتری .ویزا و بیمه مسافرتی

پنجشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۰۴:۲۱ ب.ظ

معروف ترین جاذبه های دیدنی استانبول

 

۹ مورد از محبوب ترین جاذبه های گردشگری استانبول
استانبول، شهری رویایی در میانه دو قاره آسیا و اروپا و یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در سرتاسر دنیاست. ما ایرانی ها هم به دلیل نزدیکی مسافت، عدم نیاز به اخذ ویزا و روادید، هزینه های نسبتا ارزان سفر و اشتراکات فرهنگی و غذایی علاقه زیادی به سفر به استانبول و ترکیه داریم؛ به طوری که این شهر یکی از اولین انتخاب ها برای سفر خارجی به حساب می آید. استانبول آنقدر دیدنی و جاذبه گردشگری دارد که نمی توان در یک سفر کوتاه از تمام آن ها بازدید کرد. امروز قصد داریم برخی از معروف ترین جاذبه های گردشگری استانبول را به شما معرفی کنیم. این جاذبه ها براساس شهرت و محبوبیت در بین گردشگران رده بندی شده اند. بنابراین اگر زمان کمی در اختیار دارید می توانید چند مورد بالای لیست را انتخاب کنید. در ادامه با الی گشت همراه باشید
اصوفیه 

اصوفیه یا حاجیا صوفیا به جرات مشهورترین جاذبه گردشگری استانبول است. در اکثر تصاویری که از استانبول می بینید حتما گنبدهای زیبای این بنا را هم دیده اید. ایاصوفیه بنایی بسیار باشکوه در منطقه تاریخی استانبول است و در طول تاریخ توسط امپراتوری های مختلف دست به دست گشته است. این بنا در سال ۵۳۷ توسط امپراتور بیزانس، ژوستین یکم ساخته شد و ابتدا کلیسایی برای مسیحیت شرق به حساب می آمد. به مدت ۶ قرن و تا قرن ۱۲ ایاصوفیه کلیسای کاتولیک رمی به حساب می آمد، تا این که در سال ۱۴۵۳ این بنا به مسجد تبدیل شد و تا ۱۹۳۱ به همان شکل باقی ماند. سپس درهای ایاصوفیه چندسالی بسته شد و مجددا در سال ۱۹۳۵ و این بار به عنوان موزه به روی عموم بازگشایی شد. ایاصوفیه روزگاری بزرگ ترین کلیسای جامع دنیا محسوب می شد و معماری خاص و زیبای ایاصوفیه الهام بخش بناهای متعدد دیگری در استانبول شده است. به طور مثال آبی، ایاصوفیه کوچک و .. همگی تحت تاثیر معماری سبک بیزانس ساخته شده اند. در سفر به استانبول بازدید از این بنای تاریخی یکی از واجبات سفر است.

ساعات بازدید: ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر
آدرس: استانبول، منطقه فاتح، محله سلطان احمد، مسجد و موزه ایاصوفی

 

۲- مسجد سلطان احمد یا مسجد آبی | Blue Mosque


 

یکی دیگر از جاذبه های گردشگری استانبول مسجد سلطان احمد است که به خاطر رنگ آبی کاشی هایش به مسجد آبی هم شهرت پیدا کرده است. این مسجد زیبا در اوایل قرن ۱۷ ساخته شده و از آن زمان تا به امروز مکانی برای عبادت و نیایش مسلمانان بوده است. از آن جا که هنوز هم نمازهای پنجگانه در این مسجد برگزار می شود برای بازدید از این مسجد باید حواستان به زمان نماز و عبادت هم باشد. معماری امسجد سلطان احمد تاثیر زیادی از مسجد ایاصوفیه داشته است و این تاثیر را می توان به وضوح مشاهده کرد.

آدرس: استانبول، منطقه فاتح، محله سلطان احمد، مسجد سلطان احمد
ساعات بازدید:

۸:۳۰ صبح تا ۱۱:۳۰
۱۳ ظهر تا ۱۲:۳۰
۱۵:۳۰ تا ۱۶:۴۵



۳- کاخ توپکاپی | Topkapi Palace


 

کاخ یا قصر توپکاپی یکی دیگر از معروف ترین جاذبه های گردشگری استانبول است و حتما باید جزء برنامه سفر شما قرار بگیرد. این قصر باشکوه با معماری نفس گیری که دارد توسط ۵ کیلومتر دیوار سنگی با ۲۷ برج دیدبانی احاطه شده و روایت گر عظمت امپراتوری عثمانی است. این کاخ باشکوه و زیبا در قرن ۱۵ ساخته شده و مشرف به دریای مرمره، تنگه بسفر و شاخ طلایی استانبول است. البته حواستان باشد که کاخ توپکاپی بسیار بزرگ است و شامل قسمت ها و بخش های مختلفی است، بنابراین اگر می خواهید کل مجموعه را ببینید حداقل به ۳-۴ ساعت زمان نیاز دارید. این مجموعه هم در منطقه فاتح قرار دارد و در فاصله نزدیکی از سایر جاذبه های گردشگری استانبول قرار گرفته است.

ساعات بازدید: هرروز (به جز سه شنبه ها) ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر (گیشه فروش بلیط ساعت ۴ بسته می شود!)
آدرس: استانبول، منطقه فاتح، جنب پارک و ایستگاه تراموا گلهانه (گلخانه)، مجموعه کاخ توپکاپی



۴- بازار بزرگ | Grand Bazaar


اگر شما هم از آن دسته مسافرانی هستید که برای خرید به استانبول سفر کرده اید پس حتما باید سری به بازار بزرگ استانبول هم بزنید. حتی اگر خیلی اهل خرید هم نیستید می توانید فرصت بازدید از یکی از بزرگ ترین بازارهای سرپوشیده دنیا را داشته باشید. معماری بازار بزرگ استانبول برای ما خیلی غریبه نیست و شبیه به بازارهای سنتی خودمان است که در تقریبا در هر شهری وجود دارد. در این بازار ۵۰۰۰ مغازه وجود دارند و انواع محصولات از جواهرآلات و طلا گرفته تا ادویه، عتیقه جات، فرش و لوازم حمام ترکی را می توانید در این بازار پیدا کنید. اگر قصد خرید در بازار بزرگ را دارید حتما روی مهارت چانه زنی تان کار کنید تا بتوانید حسابی تخفیف بگیرید.
آدرس: محله بیازیت، بازار بزرگ استانبول


۵
- آب انبار باسیلیکا سیسترن | Basilica Cistern

آب انبار باسیلیکا سیسترن فضایی جادویی و هم برانگیز درست در قلب منطقه تاریخی استانبول است. تنها کافیست چند قدم از مسجد سلطان احمد دور شوید و از پله ها پایین بروید تا به سرزمینی از گذشته وارد بشوید. این آب انبار در قرن ۶ و به دستور امپراتور ژوستین یکم برای تامین آب مورد نیاز اهلی استانبول ساخته شده است. این آب انبار با ستون های باشکوه و زیبایی که دارد از لحاظ معماری در نوع خود بی نظیر است و نشان دهنده پیشرفت های معماری دوران بیزانس دارد. ۳۳۶ ستون در ۱۲ ردیف این آب انبار بی نظیر را تشکیل می دهند، اما یکی از مشهورترین بخش های آب انبار، پایه های ستونی است که به نام سنگ های مدوسا شهرت پیدا کرده اند و شبیه به مدوسای افسانه ای تراشیده شده اند.
ساعات بازدید: ۹ صبح تا ۵:۳۰ بعدازظهر
آدرس: استانبول، منطقه فاتح، خیابان یربان کادسی، آب انبار باسیلیکا سیسترن


۶- مسجد سلیمانیه | Suleymaniye Mosque
در بالای منطقه سلطان احمد و بر فراز تپه ای یکی دیگر از جاذبه های گردشگری استانبول قرار گرفته است. مسجد سلیمانیه بین سال های ۱۵۴۹ و ۱۵۷۵، توسط سینان، معمار مشهور بسیاری از بناهای استانبول و برای سلطان سلیمان ساخته شده است. در محوطه این مسجد گورستان مقامات بلندپایه عثمانی قرار دارد و علامت های خاصی که روی هر قبر وجود دارد نشان دهنده مقام و شغل او بوده است. در گوشه ای از این مجموعه هم آرامگاه سلطان سلیمان و همین طور همسر محبوبش، خرم سلطان قرار دارد که در کشورهای غربی به رکسانا شهرت دارد.

ساعات بازدید: مسجد سلیمانیه همه روز به جز زمان نمازهای یومیه برای عموم باز است.

هرروز ساعت ۹ صبح تا ۱۱:۱۵
۱۲:۴۵ تا ۱۴:۱۵
۱۵:۱۵ تا ۱۶:۴۵
جمعه ها مسجد بین ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۳:۴۵ بسته است.
آدرس: استانبول، بیازیت، سلیمانیه کادسی، مسجد سلیمانیه


۷- کاخ دلمه باغچه | Dolmabahce Palace
کاخ دلمه باشکوه یکی از باشکوه ترین، مجلل ترین و زیباترین بناهای استانبول و دنیاست و آن را حتی با کاخ ورسای مقایسه می کنند. این قصر باشکوه در قرن ۱۹ ساخته شده و ۱۴ تن روکش طلا در ساخت این قصر به کار رفته است! سبک معماری این قصر در نوع خود بی نظیر است و ترکیبی از سبک معماری سنتی عثمانی و سبک های اروپایی نئوکلاسیک، باروک و روکوکو است. کاخ دلمه باغچه بین سال های ۱۸۵۶ تا ۱۹۲۴ محل اقامت ۶ سلطان عثمانی بوده است و امروزه یکی از باشکوه ترین جاذبه های گردشگری استانبول به حساب می آید. بزرگ ترین لوستر کریستالی دنیا که هدیه ای از طرف ملکه ویکتوریاست در این قصر نگهداری می شود.

ساعات بازدید: ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر
آدرس: استانبول، بشیکتاش، خیابان دلمه باغچه


۸- برج گالاتا | Galata Tower


برج گالاتا را تقریبا از هرکجای شهر می توان دید و یکی از نمادهای استانبول به حساب می آید. این برج ۶۷ متر ارتفاع دارد و بر فراز تپه ای مشرف به منطقه قدیم و تنگه بسفر قرار گرفته است. زمانی که این برج سنگی در سال ۱۳۴۸ ساخته شد بلندترین بنای شهر محسوب می شد و حتی مدتی به عنوان برج نگهبانی و دیدبانی مورد استفاده قرار می گرفت. برج گالاتا در محله بی اوغلو قرار گرفته و با کمی پیاده روی از پل گالاتا می توانید خود را به این برج برسانید. با استفاده از آسانسور می توانید به بالای این برج بروید و از آن جا چشم اندازی ۳۶۰ درجه از کل شهر استانبول داشته باشید.

ساعات بازدید: هرروز از ساعت ۹ صبح تا ۷ بعدازظهر
آدرس: بی اوغلو، محله برکت زاده، برج گالاتا

 

9- میدان هیپودروم | Hippodrome
 

میدان هیپودرم یا میدان سلطان احمد در قلب منطقه تاریخی استانبول قرار دارد و بسیاری از جاذبه های گردشگری استانبول در نزدیکی و مجاورت این میدان قرار گرفته اند. میدان هیپودروم در دوران امپراتوری روم محل برگزاری مسابقات اسب سواری و ارابه رانی و برنامه های سرگرم کننده بوده است و امروزه تنها بخش های کمی از آن باقی مانده است. یکی از بخش های قابل توجه میدان هیپودروم بنای ستون مانند به ارتفاع ۲۰ متر است که با نقش و نگارهای مصری تزئین شده است. همچنین ستون مار هم که از دلفی به این میدان آورده شده از جمله دیدنی های میدان تاریخی هیپودروم است. مسجد سلطان احمد یا همان مسجد آبی و آب انبار باسیلیکا سیسترن در نزدیکی همین میدان قرار دارند.

آدرس: استانبول، میدان سلطان احمد، محوطه تاریخی هیپودروم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی